Latest stories

  • hantaran letak cincin

    Idea Gubahan Hantaran Letak Cincin

    Wow!! dengan dua tanda seruan. Itu yang dapat diungkapkan bila melihat gubahan hantaran letak cincin ini hasil kreativiti pasangan Zul Mazrie dan Mas Angelina, yang empunya blog ratio-design.blogspot.com Lihat lah hantaran yang simple ini tapi sangat kemas dan menawan! Hanya letakkan (kotak) cincin dihias bunga (2 warna) di atas dulang perak. Waduh.. waduh.. Terbaik lah! More

  • hantaran beg tangan

    Ilham Hantaran Beg Tangan

    Gubahan Hantaran Beg Tangan Bunga-Bunga Wow! Itu yang terungkap sebaik sahaja memandang gubahan hantaran beg tangan yang tertera. Simple sahaja, tapi nampak cukup menyerlah. Rahsia yang mengangkat keserlahan hantaran tersebut ada tiga faktor: pertamanya pemilihan bekas yang perlu tampak mewah. Make it simple, tak perlu dulang atau bekas dengan kombinasi warna yang pelbagai. Satu warna […] More

  • gubahan hantaran kahwin jam tangan

    Ilham Gubahan Hantaran Jam Tangan Rona Purple

    Hantaran Kahwin Jam Tangan Lelaki Rona Ungu Bersulam Bunga Putih Gubahan hantaran jam tangan lelaki ini adalah hasil kreativiti Mama Ros. Tampak kemas dan menarik, although bagi yang perfectionist mungkin terasa ada yang kurang. Gubahan sebegini sebenarnya dah kira okey dah ni. Cantik dan sememangnya kemas. Bahkan kos untuk membuat gubahan sebegini rasanya taklah menelan […] More

  • hantaran baju persalinan

    Hantaran Kain Persalinan

    Sedang mencari idea untuk gubahan hantaran baju atau kain persalinan? Ye lah kan.. kekadang tu di saat memerlukan ni seketul idea pun tak datang. Bila lah presssure tu maka makin susah lah idea tu nak mari.. 🙂 So, relaks lah, tarik nafas kelegaan panjang-panjang sebab bukannya susah sangat pun kalau nak gubah hantaran persalinan ni. […] More

  • hantaran simple yang menawan

    Hantaran Kahwin Yang Simple Tapi Menawan

    Pastinya ada yang terpesona pabila melihat gubahan hantaran ini. Wow! So simple tapi cukup menawan. Hiasannya cukup ringkas. Sekadar mengenakan dulang putih dihias dengan bunga-bungaan. Teknik gubahan ini terbukti mengujakan (at least saya memang cukup terpesona!) bagi mata yang memandang. Rahsianya.. hmm.. pastinya terletak pada dulang yang berukir kemas. Lebih menyerlah lagi apabila dihias dengan […] More

  • hantaran minyak wangi bungaan

    Hantaran Minyak Wangi Bungaan

    Gubahan Hantaran Minyak Wangi Dihias Bunga-Bungaan Anda suka tak dengan gubahan hantaran ini. Hmm.. saya suka terutamanya pilihan bunganya. Kelihatannya simple.. mudah untuk dihias (dan juga diarak). Tapi on second look rasa macam perlu penambahan sikit. Macam ada something missing.. apa yer??   More

Back to Top

Hey there!

or

Sign in

Forgot password?
Close
of

Processing files…

Skip to toolbar