Category: Hantaran

  • hantaran baju persalinan

    Hantaran Kain Persalinan

    Sedang mencari idea untuk gubahan hantaran baju atau kain persalinan? Ye lah kan.. kekadang tu di saat memerlukan ni seketul idea pun tak datang. Bila lah presssure tu maka makin susah lah idea tu nak mari.. 🙂 So, relaks lah, tarik nafas kelegaan panjang-panjang sebab bukannya susah sangat pun kalau nak gubah hantaran persalinan ni. […] More

  • Hot

    hantaran simple yang menawan

    Hantaran Kahwin Yang Simple Tapi Menawan

    Pastinya ada yang terpesona pabila melihat gubahan hantaran ini. Wow! So simple tapi cukup menawan. Hiasannya cukup ringkas. Sekadar mengenakan dulang putih dihias dengan bunga-bungaan. Teknik gubahan ini terbukti mengujakan (at least saya memang cukup terpesona!) bagi mata yang memandang. Rahsianya.. hmm.. pastinya terletak pada dulang yang berukir kemas. Lebih menyerlah lagi apabila dihias dengan […] More

  • Trending

    hantaran minyak wangi bungaan

    Hantaran Minyak Wangi Bungaan

    Gubahan Hantaran Minyak Wangi Dihias Bunga-Bungaan Anda suka tak dengan gubahan hantaran ini. Hmm.. saya suka terutamanya pilihan bunganya. Kelihatannya simple.. mudah untuk dihias (dan juga diarak). Tapi on second look rasa macam perlu penambahan sikit. Macam ada something missing.. apa yer??   idea hantaran berkaitan:gubahan minyak wangi . More

  • hantaran persalinan_bunga

    Gubahan Hantaran Persalinan

    Hantaran Persalinan Lelaki Dengan Hiasan Bunga Satu lagi contoh hantaran yang kemas diserikan dengan gubahan bunga-bunga pink dan putih dibiarkan mengurai seolah-olah tumbuh seperti semulajadi. Nice! idea hantaran berkaitan:hantaran tunang 2014 . gubahan hantaran lelaki . gubahan hantaran kahwin 2014 . contoh dulang hantaran pertunangan . cara gubahan hantaran . More

  • Hot Popular

    hantaran kain_kelabu_tema ros

    Idea Gubahan Hantaran Kain Yang Kemas

    Hantaran Kain Ela Cantik sekali adunan warna hantaran ini. Sekali pandang nampak seperti warna kelabu (kain) seperti tak ‘blend’ idea hantaran berkaitan:gubahan hantaran 2014 . gubahan kain pasang perempuan . cara membuat gubahan hantaran kain . cara gubahan kain pasang . cara gubah hantaran kain pasang . More

  • Trending

    hantaran perfume_ros putih

    Hantaran Perfume, Simple and Lovely

    Gubahan hantaran yang cukup simple tetapi ada ‘class’. Cuma perlukan dulang hantaran yang bercorak menarik dan disulam pula dengan idea hantaran berkaitan:contoh gubahan perfume de\xandra . gubahan hantaran perfume . gubahan perfume hantaran . hantaran 5 dan 3 baby breath . hiasan hantaran minyak wangi simple . More

  • Popular

    Hantaran Sirih Junjung Elegan

    Gubahan Hantaran Sirih Junjung Contoh gubahan sirih junjung yang simple tetapi tampak elegan dan eksklusif dengan susunan beberapa helaian sirih dan diserikan pula dengan bunga-bunga ros putih dan merah. Pastinya memikat mata yang memandang! idea hantaran berkaitan:sirih junjung simple . gubahan sirih junjung simple . sireh junjung 2015 . gubahan sirih junjung . sirih junjung […] More

  • Trending

    hantaran_bunga hijau_putih

    Gubahan Hantaran Tema Hijau Putih

    Idea gubahan hantaran bertemakan bunga-bungaan dengan sulaman bunga putih dan dedaunan hijau. Tips: Perlu ambilkira warna barangan hantaran supaya warnanya tidak terlalu kontra.   idea hantaran berkaitan:gubahan hantaran terkini 2014 . gubahan hantaran HIJAU . hantaran hijau putih . hantaran tunang tema hijau . hntaran bertemakn warna hijau . More

  • Hot Popular

    set barangan hantaran

    Idea Senarai Barang Hantaran

    Hantaran merupakan elemen yang penting dalam majlis persandingan dan lazimnya menjadi pertukaran antara kedua-dua belah pihak antara pengantin lelaki dan pengantin perempuan. Hantaran perkahwinan bukanlah satu kewajipan, tetapi ia sudah menjadi adat dalam perkahwinan Melayu. Bagi menambahkan seri, barangan hantaran akan disusun atur dan digubah pula dengan hiasan dan seni gubahan yang cantik dan sesuai […] More