Hantaran Kahwin Simple Dan Exclusive

Dulang Hantaran Kayu Colour Putih

Satu tips untuk gubahan hantaran kahwin atau pertunangan secara simple tetapi nampak eksklusif!

Cari dulang yang dah tersedia cantik dengan ukiran menarik – contohnya dulang kayu seperti yang tertera dalam gambar. Pastu letak jer barang hantaran kat dalam dulang tu.

Nak lebih exclusive lagi tambah gubahan bunga tiruan kat sebelah penjuru dulang kayu tu tadi.  Tapi kiranya nak tambah bunga-bungaan tuh kena tengok-tengok juga agar jangan terlalu banyak.  Takut nanti nampak serabut dan sendat sangat hinggakan barang hantaran dalam dulang tu kurang menonjol.

Hantaran kahwin nih sebenarnya terletak pada kreativiti dan biar sesuai dengan tema majlis. Belanja banyak utk beli barang tak akan menghasilkan ‘kepuasan’ kiranya gubahan hantaran tak cantik di pandangan mata.

idea hantaran berkaitan:

barang hantaran . dulang hantaran . hantaran kahwin . BARANG HANTARAN KAHWIN . barang hantaran pertunangan . hantaran perkahwinan simple . hantaran putih . dulang hantaran tunang . gambar hantaran pertunangan . hantaran exclusive .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>