Ilham Gubahan Hantaran Jam Tangan Rona Purple

Hantaran Kahwin Jam Tangan Lelaki Rona Ungu Bersulam Bunga Putih

gubahan hantaran kahwin jam tangan

Gubahan hantaran jam tangan lelaki ini adalah hasil kreativiti Mama Ros. Tampak kemas dan menarik, although bagi yang perfectionist mungkin terasa ada yang kurang.

Gubahan sebegini sebenarnya dah kira okey dah ni. Cantik dan sememangnya kemas. Bahkan kos untuk membuat gubahan sebegini rasanya taklah menelan belanja yang besar. Bagi yang tak mau pening-pening nak come up with idea baru, contact jer Mama Ros dan pepandailah tawar-menawar.

Bagi yang lebih gemar buat sendiri tu, silakan ambil gubahan ni sebagai ilham. Foundation dah ada, so pepandailah tambah apa-apa yang patut agar hasil akhir tu nampak lebih gah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.